الیاف سوزنی چیست؟

تعداد بازدید: 575
نویسنده خبر :
منبع :
3 1401 بهمن

الیاف سوزنی که در نوع های مختلفی در بازار یافت می شود بسیار پرطرفدار است و کاربرد های زیادی دارد.بافت وکشش سطحی که دارد دلیل محبوبیت آن است.با یک نگاه کلی به الیاف سوزنی  می توان گفته که ان از شیشه و مواد خام قابل دسترس توبلید می شود.

ما در این مقاله به بررسی

الیاف سوزنی چیست؟

انواع الیاف سوزنی

شکل الیاف سوزنی 

الیاف سوزنی روغنی

الیاف سوزنی پودری

تفاوت الیاف های پودری و روغنی

قیمت فروش خرید الیاف سوزنی

 

الیاف سوزنی چیست؟

حصیر سوزنی یک ماده فایبرگلاس غیر بافته است که از اندازه و شکل های متنوعی از الیاف شیشه ای ساخته شده است که در ورق های سوزنی نمد می شوند. حصیرهای سوزنی، محصولات نبافته عالی برای بازار عایق هستند.

به دلیل استحکام و حفظ کردن خواص خود در دمای بالا می توان گفت که 90 درصد از الیاف که در کامپوزیت های مهندسی استفاده می شود الیاف سوزنی است.الیاف سوزنی مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند و به نسبت الیاف های دیگر ارزان تر هستند.از الیاف سوزنی می توان برای رزینهای پلی استر ، ونیل استر ، اپوکسی و…استفاده کرد.

 

 

انواع الیاف سوزنی

انواع مختلفی از الیاف سوزنی وجود دارد که باتوجه به درصد شیمیایی بودن آن در جاهای مختلفی استفاده می شود.انواع الیاف سوزنی شامل:

الیاف سوزنی E-Glass

الیاف سوزنی C-Glass

الیاف سوزنی S-Glass

الیاف سوزنی A-Glass

الیاف سوزنی D-Glass

الیاف سوزنی ECR-Glass

 

 

شکل الیاف سوزنی 

الیاف سوزنی شکل های مختلفی دارند ولی  از پرطرفدار ترین ها این الیاف ها شامل:

الیاف سوزنی روغنی

الیاف سوزنی روغنی که استحکام بالایی دارد انعطاف پذیر است که به همین دلیل برای لایه گذاری دستی از آن استفاده می کنند.این الیاف ها با رزین‌هایی چون رزین وینیل استر و رزین غیر اشباع سازگار است.از الیاف سوزنی روغنی می توان در لوله ها،مخازن،برج های خنک کننده و...... استفاده کرد.

 

الیاف سوزنی پودری

الیاف سوزنی پودری که از چاپت شیشه با پوششی پودری درسته شده است به آسانی در رزین قابل حل است.همچنین برای کار کردن با رزین های رزینهای پلی استر، زینهای اپوکسی و.....مناسب است اسن رزین ها ضد سایش و ضد شعله است.استاندارد این الیاف بالا است.این الیاف در ساخت بدنه و عرشه کشتی ، استخرهای شنا ، مخازن آب و.... کاربرد دارد.

 

 

تفاوت الیاف های پودری و روغنی:

الیاف های پودری و روغنی هر دو در کامپوزیتها برای تقویت از آن استفاده می شود با این تفاوت که الیاف پودری از جهت پخش ذرات شیشه در محیط بیشتر است و قیمت مناسب تری دارند اما از نظر مصرف الیاف روغنی بهتر است.

 

 

قیمت فروش خرید الیاف سوزنی:

قیمت الیاف سوزنی بستگی به نوع و کیفیت و برند آن دارد که در بازار با قیمت های متفاوتی به فروش می رسد الیاف سوزنی براساس کیلو است.شما می توانید جهت خرید و سفارش الیاف سوزنی با رزین بهکاران پارسا رزین شیراز تماس بگیرید.

 

مقالات مرتبط

نظراتــــ